2017-10-01 309 views
今晚路過,呢間唔係開左好耐又未食過,試一次啦有烤魚食,好耐未食過,就點左呢樣。魽魚,滋補,$238,二人餐,全條,即兩邊。環境裝修都算可以,係d位有少少奇怪,鋪位問題,我坐果道凹左入去,服務員唔行過黎未必見倒,好彩佢地都會成日行黎行去,叫野唔算係問題。而果個位好似放左d畫室既學生展品,幾得意。我好耐冇食烤魚,之前係紅磡食既,不過就唔係238食一整條。所以呢間食曬成條算係幾抵。睇呢間野既其他野食,款式都算多,中西星馬都有,正唔正宗就下次先試。晚餐58-88,我睇人地d野食,份量都唔少,望落都唔錯,下次會試。個魚黎到,唔跟飯,但跟個八寶盤,睇相啦。份量黎講唔少,但無飯不歡既話就要加錢買個飯。個盤裝到好滿,好多野,滋補方面有龍眼,杞子,煮耐左好入味,記住食埋。個湯底酸酸地,不過唔見酸菜,其他地方食都會見酸菜。好多菇,係所有空位都係菇。條魚,魚身上邊好多香料,好野味,魚肉彈牙,幾香,入味,都算大條,多肉,overall幾好食,店員介紹魽魚既,魽魚有個好處,得條大骨,好少細骨。跟個菜,冇咩特別,打邊爐咁。個八寶盤有墨丸,但冇分開一半,小問題,個盤其實好淺,d湯係淹唔過粒丸,就算加左湯都係咁,有打
今晚路過,呢間唔係開左好耐又未食過,試一次啦
個魚黎到,唔跟飯,但跟個八寶盤,睇相啦。份量黎講唔少,但無飯不歡既話就要加錢買個飯。個盤裝到好滿,好多野,滋補方面有龍眼,杞子,煮耐左好入味,記住食埋。個湯底酸酸地,不過唔見酸菜,其他地方食都會見酸菜。好多菇,係所有空位都係菇。條魚,魚身上邊好多香料,好野味,魚肉彈牙,幾香,入味,都算大條,多肉,overall幾好食,店員介紹魽魚既,魽魚有個好處,得條大骨,好少細骨。跟個菜,冇咩特別,打邊爐咁。個八寶盤有墨丸,但冇分開一半,小問題,個盤其實好淺,d湯係淹唔過粒丸,就算加左湯都係咁,有打邊爐係好,d材料切開一半會更好。個響鈴正常啦,唔厚皮。仲有好多菇係個八寶盤個底。
成做餐叫野飲半價,叫左個檸蜜,唔錯,只係細杯左少少。
呢個價錢係真係食烤魚既地方食唔倒咁多野,雖然整法唔同,勝在料多抵食,味道又唔差,有機會大家可以試下。
魽魚滋補烤魚二人套餐
2017-09-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
魽魚滋補烤魚二人套餐