2019-10-26 200 views
話說呢間泰國菜我平日經常去食午餐 見到佢啲水準都相當之唔錯 所以今晚去試下食晚餐 仲聽啲同事講佢主餐牌有半價 咁就即刻約咗啲朋友去試下 啤酒它刺身係一個套餐 188蚊三支啤酒加八隻生蝦刺身 泰式生蝦刺身最緊要係個汁同埋啲苦瓜 佢兩樣都有齊曬非常之唔錯 風味始終唔夠九龍城啲泰國 料理 好 雖然啲蝦都夠新鮮夠甜 但係個醬汁唔夠辣 見佢有半價梗係叫下個泰式魚爐喇 講真佢正價收198蚊如果咁細條魚就有啲唔抵 而家半價就抵好多 可能佢有少少將貨就價所以條魚相當細 好彩佢所有味道都有齊曬 呢個九龍城啲泰國舖都同佢差唔多 雖然都已經爆咗八成不過都仲係想食下嘢飲下酒 所以夾硬叫多個泰式細拼盤 春捲蝦餅魚卷雞翼 蕉葉炸雞 每樣兩件 恰到好處雖然佢個位置喺太子酒吧街 但畢竟已近街尾 平時都相當清淨 呢排更加冇乜人 希望大家多啲幫襯佢

泰式拼盤

2019-10-25