2019-10-04 149 views
去到旺角食甜品當然就去HesheEat啦,不過其實佢都有做主餐嘅,而且價錢非常抵食$100都唔使就有一個maincourse喇,仲可以用優惠價你加甜品沙律小食或者飲品添。今次就同朋友帶咗一人一個主菜,首先係呢個黑松露燒春雞意大利飯,果兩舊春雞勁大嚿燒到啱啱好啲肉好嫩再加埋下邊超大份量嘅意大利飯,黑松露汁真係冇得輸呀朋友就叫咗個燒豬肋骨配薯條,雖然豬肋骨嘅份量唔係好多,但係味道超級正,加埋新鮮炸起嘅薯條好好味呀。嘢飲方面我哋就每人加$25要咗叫咗兩款唔同嘅沙冰。值得推薦嘅就係呢個柚子沙冰配綠茶雪糕,真係唔試都唔知綠茶同柚子係咁夾呀其實飲咗呢兩杯嘢都已經好滿足可以當係甜品,不過既然佢有得追加就加多左一個蘋果綠茶配鬆餅share食啦,份量都好大個,鬆餅加埋熱蘋果蓉同埋凍嘅綠茶雪糕味道都唔錯下次約朋友除咗可以嚟呢度食甜品仲可以食主菜添

下次約朋友除咗可以嚟呢度食甜品仲可以食主菜添
2019-06-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)