2018-06-06 86 views
之前同朋友多數都係去食甜品,呢日約咗好姊妹血拼,行到攰攰哋就嚟咗呢度坐吓食吓嘢。除咗甜品之外,主菜同飲品都有唔少選擇。小食要咗炸蘑菇釀雞肉,蘑菇厚肉轉汁,雞肉係薄薄一層,食落無咁膩,點埋黑松露蛋黃醬食,好味! 另外仲叫咗炸雞翼韓式辛辣醬,雞翼炸得香脆唔油膩,加咗啲調味辣粉,好惹味,配埋甜甜哋嘅醬汁,又和返啲辣味,正! 主食就叫咗八爪魚墨魚汁意大利飯,呢個係期間限定,八爪魚雖然煎過,但一啲都唔韌,意大利飯真係有好多墨魚汁,令個飯好鮮味,出奇地呢個意大利飯食落濃味,但感覺清爽,大愛! 意式肉丸意粉嘅肉丸食得出係自家製,加咗好多香料,配上勁多蕃茄蓉嘅意粉,令味道更香更豐富。本身好鍾意食牛油果同乳酪,所以見到牛油果乳酪沙冰就揀咗,飲到陣陣牛油果清香,乳酪味都飲到,放埋一齊,估唔到又幾夾,雖然呢個組合比較飽肚,但我成杯飲晒。好姊妹就飲西瓜沙冰,佢話飲得出無加糖水,有濃濃西瓜清香,好 refreshing 喎!原來呢度除咗甜食,其他食物質素都係高水平,行完街食餐好,hea吓傾吓計,呢晚好滿足呀!

除咗甜品之外,主菜同飲品都有唔少選擇。

炸蘑菇釀雞肉

炸雞翼韓式辛辣醬

八爪魚墨魚汁意大利飯

意式肉丸意粉

牛油果乳酪沙冰

西瓜沙冰

2018-05-31
$226.5 (Dinner)
炸蘑菇釀雞肉
炸雞翼韓式辛辣醬