一直都好想試呢間餐廳,見到最近有做pancake優惠,就約朋友去試。我地兩位,入到去仲有大約4張空既4人檯,但店員堅持兩個人唔可以坐4人檯。如果人多我完全理解,但冇人既情況下都只可坐吧檯,應覺就唔係幾好。主食叫左海膽烏冬同燒豬鞍。烏冬還可以,燒豬鞍好多筋亦好淡,唔值$149。水都要主動問店員先會提供。食到差唔多60分鐘,pancake都只係食左一半左右,就要先埋單,明白用餐時間係70分鐘,但當時其實仲有好多空檯亦冇人等位。Pancake味道都可以,但水果就只有係切開一半既提子,有點敷衍。我地8:10左右入座,9:30左右我地同另一檯就被通知閂鋪需要離開。雖然openrice係寫閂10:00,但可能我地已經過左70分鐘用餐時間,即使冇客亦只可以離開。人均消費$300,係尖沙咀區,或者同一條街都有更多更好既選擇。明白到「比你係人情,唔比你係道理」,呢間鋪完全展現到呢種精神,只可以話咁樣既一次體驗,就算再多優惠都唔會令客人再返轉頭,亦由當初要排隊入座變到今日有吉檯冇客等位。

水都要主動問店員先會提供。

Pancake味道都可以,但水果就只有係切開一半既
提子,有點敷衍。