2019-02-28 224 views
去咗幾次附近嘅西餐廳,今晚決定去另一間試試,希望同之前食嗰間咁有返咁上下水準。入到餐廳得一枱客人,因為我同女朋友先到,所以都習慣叫嘢飲先。都未決定飲咩時女朋友嘅父母都到咗。Drinks list 上有得飲嘅酒已經唔多,啤酒有3款,有普通啤、黑啤、白啤偏偏就係冇普通啤。雖然兩老對白啤麻麻,但由於黑啤唔係人人鍾意飲,相比下就唯有飲白啤。餐酒就只得白酒冇紅酒。喺飲品上唔齊嘅呢點要扣啲分。我同女朋友飲白酒,但就用香檳杯上,算。嘢食方面就叫咗龍脷意大利飯、牛扒、豬梅頭。另外小食就有水牛城雞翼、白酒青口、煎鵝肝。除青口太細、鵝肝過熟外,其他都偏重手。唔可以話差,但同上次同區嗰間比就明顯兩個層次。不過服務尚算唔錯,會同你換下骨碟、問下你餐後感咁,都見佢係有心經營嘅。整體評分只能夠講中規中矩啦。
2019-02-28