2016-10-03 1191 views
中秋正日, 公司給我們提早放工, 於是這天心情輕鬆,午飯時間到了, 不少人都午餐造節,酒樓爆滿。我們倆就走到東廣場找東西食。發現新開了一間韓國餐廳, 點餐後才認真再看看餐牌,看著美女廚師(正宗韓國人)正為每個餐放上不同配菜, 看到放上生既金菇! 收銀姐姐話韓國人興咁食, 最後我地兩個都唔敢食~~ 她會以唔純正英文叫號碼讓客人自行取餐印象中豬肉飯好多肉, 汁都可以送飯, 炒粉絲就屬於正常味道, 加$6 可配梨汁.$60元左右份量都算ok, 女仔食岩岩好或多左d, 男仕可能要添飯~ 值得再來支持~在觀塘工作兩年多, 東廣場的新餐廳的確令我們有多一點選擇~

發現新開了一間韓國餐廳, 點餐後才認真再看看餐牌,

在觀塘工作兩年多, 東廣場的新餐廳的確令我們有多一點選擇~
2016-09-15
$60 (Lunch)