2019-09-26 592 views
餐廳裝修有啲似私房菜嘅感覺;環境寧靜,而且燈光暗暗的,幾有情調。我哋叫咗晚餐$438/head先有香草包及芝士包,食落去香草包好香;另外芝士包好似Pizza咁脆,面上少少芝士,食落都幾香,新鮮熱辣辣。頭盤有牡丹蝦芒果乳酪沙律,牡丹蝦刺身夠大隻,食落鮮甜,而且芒果酸酸地幾開胃。另外一個係蕃茄水牛芝士配豬肉腸,芝士唔會太濟,加埋番茄食唔錯;而且個腸有半條,所以做前菜不錯。餐湯係南瓜湯,味道較酸,幾creamy!主菜係原隻魷魚筒釀雞肉糯米飯,配搭幾特別,有魷魚香味,入邊又有啲飯。加配意大利蕃茄汁,感覺幾清新。黃油雞胸釀鵝肝火腿呢個菜式應該要好花功夫,都係第一次食。黃油雞面上卜卜脆,入邊啲肉一啲都唔「鞋」,食落有淡淡的鵝肝香。最後甜品係粟米芝士餅配焦糖爆谷粟米,味好突出幾得意。

我哋叫咗晚餐$438/head

餐湯係南瓜湯,味道較酸,幾creamy!

最後甜品係粟米芝士餅配焦糖爆谷粟米,味好突出幾得意。