同朋友無意中喺西營盤發現了這間美式漢堡包小店,沒想到佢係全球最佳漢堡店第32名😱果然名不虛傳!漢堡嘅精髓就係喺塊牛度🥩用咗紅酒同牛油烹煮嘅美國安格斯牛果然唔同啲😋唔好以為剩係得漢堡包食🥳其實仲有好多小食同埋奶昔可以選擇🤤價錢方面也不是太貴💰性價比很高👍🏻但係餐廳位置有點偏僻😧不是在大街上,而是在小巷裏😂座位亦很少😕但係見到不斷有人拎外賣走,生意十分之好🤣1️⃣ Cheese burger $109見到餐牌寫住Hot Pick 就好不猶豫咁揀咗呢款漢堡包🍔真係口感豐富好juicy😋🥩用上USDA安格斯牛,肉質非常之好💯 外面煎到有焦香,非常脆口😍而內裏鎖住晒啲肉汁🤩加上千島醬酸酸甜甜,好惹味!加埋洋蔥番茄生菜其實都幾大個🤪但唔會覺得好油膩😋食完只會覺得好滿足🥰2️⃣Sweet Potato fries $49炸番薯條真係必叫小食🍠👍🏻好多漢堡包店都沒賣😔見到就即刻點左😆份量都幾多😙炸得非常之香脆,亦好有番薯味😍覺得比薯條還要好食🤣仲有提供蕃茄汁🍅但係覺得唔沾好食啲!一轉眼就同朋友食哂😍秒速KO‼️3️⃣ Classic Buffalo Wings (6pcs) $59雞翼外脆內嫩,沾滿辣椒醬🌶覺得略為

1️⃣ Cheese burger $109

2️⃣Sweet Potato fries $49

雞翼外脆內嫩,沾滿辣椒醬🌶覺得略為偏咸🧂仲要酸酸地,不是很合我的胃口😢

4️⃣ Strawberry Milkshake $69
至於奶昔就覺得奶味好濃🥛肥仔水黎講算係好足料😆但喝多幾啖會覺得有點膩,同埋都幾甜下🥤如果有朋友仔鐘意飲全糖又好濃嘅美式奶昔都可以一嚐!其實都幾大杯,兩個人share仲得!🤣
  • Cheese Burger
  • Sweet  potato  fries