📎 雞翅膀蝦子麵 (7/10)蝦子麵麵質好爽口彈牙湯底系有少少鹹味 清清地冇乜特別既味道至於雞翼就寫系秘製醬汁👀食落普通okay既 瑞士雞翼🤣整體吾會太油膩淡淡地既主食黎✅📎 羅勒蕃茄意式脆多士 (7.5/10)原本想像系類似蕃茄醬多士蕃茄青蘋果切粒🍅🍏加入羅勒葉既味道再撒上黑椒系面食落個人覺得系幾清新不過未必個個鍾意羅勒既味道叫之前諗清楚先好叫❣️📎 意大利芝士餅🔥人氣之選 (10/10)自身對tiramisu 冇乜特別感覺食完呢個真系覺得原來可以甘好食🥺表面個層好似奶泡甘好soft 好香口 綿滑既cream 入口融化🥴佢既咖啡味系酸味酸而食到咖啡味個陣酸味系留到後少少先出我覺得呢個甜品系好出色✨📎 紐約芝士餅(9/10)佢種芝士我覺得食落有少少吾同既吾系單純芝士味食完落口芝士味之後仲有d味🤣但對芝士吾熟悉吾識形容覺得呢種芝士系有d口感層次既餅底都好好食❤️環境及服務 (10/10)$125 系合理既 食環境 服務 有d水準既食物🤤服務真系超級好顧及到客人坐出邊會主動提供毛氈😍窩心到不得了仲會溫馨提醒各位小心吾好系冇飲食既情況下除口罩😷影相隨時會被警察影到票控🤯多謝曬店員熱情招待❣️
📎 雞翅膀蝦子麵 (7/10)
蝦子麵麵質好爽口彈牙
湯底系有少少鹹味 清清地
冇乜特別既味道
至於雞翼就寫系秘製醬汁👀
食落普通okay既 瑞士雞翼🤣
整體吾會太油膩
淡淡地既主食黎✅

📎 羅勒蕃茄意式脆多士 (7.5/10)
原本想像系類似蕃茄醬多士
蕃茄青蘋果切粒🍅🍏
加入羅勒葉既味道
再撒上黑椒系面
食落個人覺得系幾清新
不過未必個個鍾意羅勒既味道
叫之前諗清楚先好叫❣️

📎 意大利芝士餅🔥人氣之選 (10/10)
自身對tiramisu 冇乜特別感覺
佢既咖啡味系酸味
酸而食到咖啡味
個陣酸味系留到後少少先出
我覺得呢個甜品系好出色✨

📎 紐約芝士餅(9/10)
佢種芝士我覺得食落有少少吾同既
吾系單純芝士味
食完落口芝士味之後仲有d味🤣
但對芝士吾熟悉吾識形容
覺得呢種芝士系有d口感層次既
餅底都好好食❤️

環境及服務 (10/10)
$125 系合理既 食環境 服務 有d水準既食物🤤
服務真系超級好