2015-03-23 600 views
星期六放假當然要搵個地方同老公仔relax下,見到呢間cafe入面幾高樓底,又放滿結他,應該幾舒服掛>_<,入去前仲見到門口幾多報導同明星合照,好!就試下係咪真係咁好先。星期六下午其實幾多人,好彩服務員有笑容,講解完之後原來係self-service,要自己出去買野食的,都好,因為咁樣免左加一因為已食左lunch,所以只係叫左杯latte同hand-drip coffee,大約等十五分鐘就有喇,下午rush hour算係咁啦!latte拉花極靚,入口細滑,咖啡味濃郁,唔苦唔澀,very good 喎!$36淨係睇個拉花都抵!至於老公仔杯hand-drip coffee,飲完先知冇影相T_T,咖啡師都幾用心介紹,對答感覺專業同用心,飲完先知原來呢杯野係搶手貨,因為dodo姐都黎飲呢隻咖啡架,咩產區我都唔記得喇,下次再去再問多一次先。^^見到隔離枱d all day breakfast同waffle好吸引,找天再去試。走個陣再係門口睇下佢地d報導,原來呢間cafe d咖啡師成日去比賽,唔怪得之咖啡質數有番咁上下水準啦。

Caffe latte
2015-03-21