2015-01-10 1779 views
一直都聽聞荃灣既BEANS 好正,今日假期就特登約左住朋友黎一齊試下。我地大概四點半到,見到佢有兩間,我地選擇左排新果間(the corner) 等左十五分鐘就入得喇😁兩個人點左兩杯飲品同兩樣野食。我地兩個都點左熱既rose latte. 賣相一流一拎到黎已經忍唔住係咁影相😂 我唔係好好咖啡,不過呢杯latte 好易入口仲有淡淡玫瑰花香,正👍跟住到食物喇,個eggs royale 都唔錯. D salmon 味道岩岩好.至於個hollandaise sauce 我就覺得好似太酸同埋個蛋都唔夠流心,但整體黎講都算唔錯。最後到戲肉,就係個玫瑰蜂蜜花型waffle 喇!呢個係期間限定既,真係好好食,賣相又好掂,一路食出邊街既路人都望住我地個waffle lol 唯一不足之處就係太多cream..我同朋友都係咁整走d cream 哈哈整體而言beans既食物水准同環境都唔錯,值得再去😁

兩個人點左兩杯飲品同兩樣野食。

整體而言beans既食物水准同環境都唔錯,值得再去😁
Eggs royale
Rose Latte
2015-01-10
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea