2014-08-12 1318 views
 今日同朋友兩個去APM睇戲, 睇完覺得有D肚餓, 所以去左武藏食下午茶, 平時lunch同dinner都好爆, Tea Time就好少少, 唔洗點等.我同朋友兩個點左赤武骨豚角拉麵, 比目魚黃金燒, 胡麻菠菜沙律. 兩個人share 食.赤武骨豚角拉麵, 有少少辣, 但不是太辣, 拉麵好有口感, 豚肉都好淋, 不過如果可以切上, 會易食D, 同埋可以易share食.比目魚黃金燒, 厚厚魚肉, 上面有好香芝士味, 估唔到味道都幾夾.胡麻菠菜沙律, 有芥未口感, 都幾爽口兩個人咁樣share 食, 都好飽, 加埋環境坐得幾舒服, 可以好好咁傾下計, 不錯的tea time.

胡麻菠菜沙律, 有芥未口感, 都幾爽口
2014-08-10