第三站

Station 3 Cafe
2018-04-25 6594 views
今日話說有班朋友, 係一齊打開機既, 大家相約一下聚一聚齊齊開黑去打機當中亦有女性朋友, 搞手係我, 當然我要搵地方同資料我搵MK就比較方便大家冇幾耐我就搵左間"第三站"有野食食之餘仲可以坐耐D傾下計都冇人趕你走, 的確係唔錯既選擇去到個裝修簡約, 望落舒服睇餐牌,D野食又唔係貴WO, 都幾平, 岩哂大班老友可以點一埋野食慢慢SHARE~墨西哥香辣肉丸燴意粉肉丸較多汁, 爽口有少少辣, 意粉算彈牙, 汁都算多唔會搞到好乾黑松露帶子鮮菌燴意大利飯我個人較喜歡呢個, 松露味都幾濃, 加上濕濕地好好食帶子係原隻, 雖說帶子應該係冰鮮, 但冇冰鮮味, 都幾LIKE~亦估唔到, 爽口鮮味~特濃芝士炸薯角估唔到芝士味好重, 哈哈, 薯角仲脆, 熱辣辣好好食加上火腿配合, 一軟一脆口感特別小食拼盤魚柳、炸蝦、炸蟹鉗、帶子、薯條全部都好香口, 脆卜卜上枱, 好好食同朋友打住機慢慢食感覺一流紐約芝士蛋糕芝士味都幾重, 仲用左消化餅底, Cream cream 地, 好鬼好食~~
當中亦有女性朋友, 搞手係我, 當然我要搵地方同資料

我搵MK就比較方便大家

冇幾耐我就搵左間"第三站"

有野食食之餘仲可以坐耐D傾下計都冇人趕你走,

的確係唔錯既選擇

去到個裝修簡約, 望落舒服

墨西哥香辣肉丸燴意粉

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
我個人較喜歡呢個, 松露味都幾濃, 加上濕濕地好好食

特濃芝士炸薯角
估唔到芝士味好重, 哈哈, 薯角仲脆, 熱辣辣好好食
加上火腿配合, 一軟一脆口感特別

小食拼盤
魚柳、炸蝦、炸蟹鉗、帶子、薯條
全部都好香口, 脆卜卜上枱, 好好食
同朋友打住機慢慢食感覺一流

紐約芝士蛋糕