2017-10-05 3167 views
今日紅日,同2個女仔朋友按完摩突然間好想食自助餐,打左幾間都有位,不過呢間就之前試過,又知道做緊蟹類的食物,所以一試!打左去問,8點半個輪有位,openrice做緊二人同行7折好扺,折左480元一個,不過因為我地三個人,第三個要收返正價,為返起540元一個,價錢都接受到。講返食物方面,我同朋有都真係好少可會食咁多生嘢,因為啲海鮮好新鮮,由其係生蠔同長腳蟹!今晚有三款蠔,全部都有試,新鮮又有海水味,真係幾ok! 我地總共食左27隻😂😂😂😂 魚生方面,三文魚同甜蝦都好新鮮同肥美!另外,熱食方面,值得推介係蟹粥,蒸魚同黃金蝦。雖然熱食不多種類,但整體上都係不錯!最後,甜品方面,最開心的係自制窩夫!有計時器係旁邊,客人自己將溝好的蛋漿倒入個整熱左的窩夫機,再係旁邊加上自己喜歡的糖漿朱古力漿同生果!係有啲不開心,無哂cream🤔整體來說,可以再去,服務態度幾好,好細心不停加水同濕紙巾!

整體來說,可以再去,服務態度幾好,好細心不停加水同濕紙巾!
2017-10-05
Type of Meal