2018-11-04 457 views
約左女友起沙田睇戲,不想去新城市食,想起附近禾輋商場呢間餐廳,泊車方便,而且價錢相宜,去到都要等位但5分鐘就有枱了,本人最愛食白汁呑拿魚肉醬意粉,女友叫咗凡立貝龍蝦湯焗珍珠飯再加$9加配兩隻水牛城雞亦,咖啡和意式雜菜湯。上菜速度亦快,湯先上,確實㷛得幾好,味濃,料算足,甜酸味平衡幾好,白汁呑拿魚肉醬義粉,芝士味濃,肉醬略嫌爭小小,如果多些更佳,但真的食不出吞拿魚味,但都好好食。水牛城雞亦亦相當出色,味道好,少少辣,皮脆肉嫩,$9可說非常值,凡立貝海鮮龍蝦湯焗飯亦非常好食,料足,味道濃,只是份量少了些。雖然D嘢好好食,不過侍應服務確實差了些,只顧傾計,取票後叫我們入去坐,但入到去完全冇人帶位,冇人理會我地。但咁嘅價錢,都值得食。
2018-11-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$65 (Lunch)