姨姨生日,一同住喺黃大仙區既我地除左酒樓都想搵下其他野食下😊打黎book 位時,有兩個時間選擇:6:30/8:30我地揀左6:30,一行7人去食😋去到既時候,安排我地坐左在起角落位既房仔,好有自成一角既感覺😙由於懶惰的關係,見到佢有個set餐牌for4-6人用,於時決定點一個,而$688 餐有以下食物:1️⃣柚子沙律👍🏻👍🏻👍🏻 - 係好食既,不過我地叫左少辣,都仲係勁辣😛2️⃣海南雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 - 好食,滑滑雞肉,附上三款醬料俾你揀住點3️⃣ 冬蔭公 - 七個人分都絕對夠分,湯入面俾左數隻蝦俾我地,眼見都幾足料,同都夠辣4️⃣馬拉盞炒芥蘭 - 不過不失,呢款算叫無咁辣4️⃣蒸鱸魚 - 家人都表示呢條魚就麻麻地,無乜魚味,同條魚唔夠新鮮,不過用個爐興住俾我地食keep 住條魚熱辣辣,係有誠意既👍🏻5️⃣ 泰式金邊粉 - 呢個去到必食應該都係無得輸架喇~ 近乎係泰國菜必吃7️⃣ 泰式甜品 - 跟餐仲有糕點👍🏻👍🏻👍🏻8️⃣同芒果糯米飯👍🏻👍🏻👍🏻 - 都係不過不失咁啦~💡跟餐點泰式飲品買一送一,以及啤酒半價- - - - - - - - - -以上都係跟餐有既- - - - - - - - - -下面既係我地
打黎book 位時,有兩個時間選擇:6:30/8:30

鱸魚
金邊粉
7️⃣ 泰式甜品 - 跟餐仲有糕點👍🏻👍🏻👍🏻
泰式甜品
8️⃣同芒果糯米飯👍🏻👍🏻👍🏻 - 都係不過不失咁啦~
芒果糯米飯

💡跟餐點泰式飲品買一送一,以及啤酒半價

下面既係我地再另外散叫:
⏺生菜包 - 很辣很辣,叫左少辣都😛😛
生菜包

⏺ 青咖啡牛腩 - 好食😋 但點左先知原來完全無飯跟,所以我地點多左個印度薄餅再加多個碗白飯🍚
咖哩牛腩

⏺印度薄餅 - 有兩塊,少少的
印度薄餅

💡非常飽的一餐,很滿足,喺黃大仙商場入面食到比預期中的水準係要高既泰國菜😋👍🏻
家人都很滿意!😄
埋單total $998