2019-08-20 399 views
次次嚟到moko一抬頭就見到大大隻urban,今晚終於同朋友一齊嚟食,期待~~~一開始我同朋友講好要叫咩菜之後就沖左去洗手間,過左10分鐘返嚟就已經點完兼上埋菜,太有效率啦🤣🤣🤣龍蝦湯龍蝦湯味道還算可以,湯裡有兩粒龍蝦肉🦞🦞Rating:3小時慢烤肥雞見大家都推薦就試下,切落去個下幾多汁,但食食下有少少乾🙈🙈🙈要同菜一齊食先得🥬值得讚賞既係皮好脆同香料份量啱啱好👍🏼👍🏼Rating:溫泉蛋卡邦尼煙肉意粉意粉本身有番咁上下厚度,口感幾彈牙,cream既味道亦唔會太膩,兩個人分享剛好Rating:焦糖燉蛋燉蛋味道雖然有少少甜但整體來說都唔錯Rating:老實講無我expect 咁好食,張二人枱又細,不過價錢都算ok🙆🏻‍♀️

龍蝦湯

龍蝦湯味道還算可以,湯裡有兩粒龍蝦肉🦞🦞

3小時慢烤肥雞

溫泉蛋卡邦尼煙肉意粉