不過不失的用餐經驗 為食小蘑菇Level 22020-11-03313 views Follow 呢間餐廳係自助形式: 1)食客先到點餐處落單,付款後店員會比一個取餐提示器 2)取餐提示器響起後,到取餐處取餐 3)食完後將餐盤交到返卻口以自助形式用餐取餐提示器 疫症下,每張枱都放左紙巾同酒精搓手液; 而餐廳亦為食客提供免費茶包及熱水,呢兩點唔錯 我叫左: 主食 牛肉烏冬($58) 牛肉肉質有啲老同韌,味道正常 烏冬軟硬度適中 湯底略嫌過濃,醬油味重左啲肉質偏老韌,湯底略嫌過濃$58飲品 可樂($8) 夠凍,價格可接受 總結: 呢間餐廳嘅環境、價錢及食物質素不過不失 用餐期間,店員不停喺餐廳踱步 無形中為食客增添左一份壓力,稍為改善會更好牛蓋餐牌牛蓋餐牌The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare不過不失的用餐經驗 牛蓋 https://s.openrice.com/QrKT09CGw00Report Post Ratings3Taste4Decor3Service3Hygiene3ValueDate of Visit2020-10-28Dining MethodDine InSpending Per Head$66 (Dinner)