約食朋友生日飯,見到Bob叔有推介食呢間。覺得Bob叔識飲識食食開好野應該無死就book黎試下本身想食紅酒燴牛肉,可惜今次menu未有。最後2個人叫左龍蝦湯,肉眼扒,蟹肉意粉同心太軟甜品加杯酒🙆🏻‍♀️先黎4片包,個牛油有加鹽係上面又幾好食!配合龍蝦湯,重龍蝦味但肉眼扒同意粉就有d失望了,無乜味,肉比較薄身。意粉蟹肉不多,比較油膩。扒附送的薯條係好幼好細條個種,個人比較唔鍾意食呢隻。而甜品心太軟就好,唔會太甜太溜,味道剛好。同朋友都好鐘意食。最後要讚下呢到的侍應服務態度好好,個湯會主動問需唔需要share分好一半先上。因為杯酒漏送加上朋友生日所以話杯酒送比我地😂多謝~

先黎4片包,個牛油有加鹽係上面又幾好食!
配合龍蝦湯,重龍蝦味

甜品心太軟就好
,唔會太甜太溜,味道剛好。同朋友都好鐘意食。
2020-10-24
Celebration