2020-06-06 153 views
呢間餐廳嘅名係好耐之前已經聽講過,今次機緣巧合就入咗去試一試~入到去比我嘅感覺係好外國嘅工業feel,有好多唔同嘅舊式裝飾,第一印象都不錯我哋叫咗一個甜薯薯條,佢哋嘅份量都算多,而且價錢又平所以個人來講都幾鍾意呢個薯條見到呢個炸雞嘅賣相,本身以為會好入味,但係食落去食到嘅調味料只係得上面嗰啲粉,而炸雞本身都冇咩味不過佢隔離嗰啲酸蘿蔔就唔錯啦,食落去幾開胃佢送上嚟嘅時候有好香嘅牛油味,食落去其實個味都夠嘅,但係真係好韌我哋咬咗好耐,而且塊牛扒比較似十成熟多啲,懷疑係唔係煮得耐左總括嚟講,食完之後我諗都唔會有下次啦,見到其他食評嘅相都同我哋唔一樣,所以我諗應該係得我哋咁唔好彩啦

甜薯薯條
我哋叫咗一個甜薯薯條,佢哋嘅份量都算多,而且價錢又平
所以個人來講都幾鍾意呢個薯條
炸雞
不過佢隔離嗰啲酸蘿蔔就唔錯啦,食落去幾開胃

美國安格斯西冷牛扒

甜薯薯條