2021-03-19 573 views
一直想試,但經常錯過。見到可以網上 book 位,仲有優惠,噚晚即刻 book 咗先。一行六人,雖然要分兩枱,但疫症期間都無辦法,都安排到坐隔離。哩一餐可以話係搬咗嚟尖東後少數大家都非常滿意嘅一餐,可惜忘記咗影照!菠蘿炒飯無論賣相精美,伴碟不單自靚,仲好味,仲有泰國臘腸,美味度直迫滿分,如果菠蘿份量再多啲就完美!海鮮喇沙,唔辣,充滿椰香,更與別不同係用金邊粉。如果個湯可以多返少少,粉少返少少就更好,依家真係超級大碗,超級飽。(我絕不細食)雞排青咖哩,我無食,但見樣雞唔乾身,配合伴碟,賣相非常吸引。少有大家都好滿意,必定要再試!

少有大家都好滿意,必定要再試!