之前見網上COUPON 好抵 所以一次過買左兩張, 但係兩次去都發現佢地做生意手法好有問題第一次去.BOOK位0既時間已經問左佢用唔用得COUPON, 佢話得, 到我地去到0個日, 我地SHOW張COUPON侍應A話:你冇講過用COUPON WOW, 0甘我地話:我地BOOK枱時問過用唔用得WOW, 你地話用得WOW, 侍應A話:係我TAKE ORDER WOW, 我冇聽你講過,同埋我地要BOOK左先訂貨WOW. 0甘好LA 佢叫我地比張COUPON睇,(我地張COUPON係比錢買一個SET, 比就0甘食平D,即係我地比左錢架la) 0甘侍應A同侍應B傾左一陣, 就返轉頭同我地講,好LA, 0甘啱我地有貨, OK LA .0甘我地就坐低LA過左一陣, 有一對情侶入黎, 坐0係我地格離, 0甘啱佢地有生日COUPON,(0個生日COUPON應該係送d唔知咩)點知今次到侍應b話:你book枱0個時冇講有生日coupon wow, 0甘女人話唔係WOW, 我有講WOW, 點知侍應B竟然講同一番說話:我TAKE ORDER WOW, 我冇聽你講過.,(因為佢地張COUPON 係只係優惠, 唔係
0甘女人話唔係WOW, 我有講WOW,
點知侍應B竟然講同一番說話:我TAKE ORDER WOW, 我冇聽你講過.,(因為佢地張COUPON 係只係優惠, 唔係比左錢,所以個侍應堅持唔比用)

好LA, 到第二次, 經過上次0既經驗, 我叫我男朋友BOOK枱時,講明用D咩0既COUPON, 叫佢地MARK低清楚.同埋表明我地黎過一次, 有D0甘0既 [[誤會]],希望MARK清楚D.
好LA, 到去到, SHOW張COUPON比佢睇, 佢收左之後, 過一陣, 又係上次0個個侍應,埋黎同我地講:唔好意思呀, 你張COUPON用左LA,
我地話,冇可能. 上次係用我男朋友名, 今次係用我名(LEE樣野我地好肯定, 因為係用0個日我地先PRINT)..佢就話, 唔係WOW, 真係用左哩;
0甘我就OK, 你話我上之用左LEE張, 0甘我搵返另一張比你LAW
好彩我男朋友冇DELETE到0個E-MAIL, 即刻上網,搵得返上次0個個MASSAGE. 比左佢睇之後, 佢地冇聲出, 而侍應A都成晚冇再行過黎
經我兩次0既經驗同睇返大家0既食評, 得出0既係, 大家如果想0係lee間野用coupon要好小心,佢地會用佢地0既辦法另你用唔到d coupon
其實佢地d野食係好食, 真係唔想比d0甘0既手法影響左
如果佢態度同手法有改善, 我可能再去, 但0甘0既價錢,0甘0既環境同手法, 我真係唔會再去!

2010-11-04
Celebration