2019-02-24 533 views
對上一次幫襯時仲係舊舖,見佢搬左去對面,同朋友一家便走去試下,一入到去不斷問我地係未3個小朋友,已經覺得有古怪,食吾夠15分鐘,有個便服經理走來不斷叫d小朋友要食快d,最慢果個要比錢,我地成班大人即時呆左,(分明吹我地走)隔一陣,負責收點心寵的姐姐,收野時滴到我隻手及我太太件衫,話吾知知寵裹面有汗,不過我知佢吾小心都算,無幾耐,個便服經理又來,問我地洗吾洗打包,只是食左大約35分鐘,我朋友即是燥底,果經理話幫我地教囝,最燥係我地3個小朋友坐定定,又無扭計、又食得快都比人吹,真係好燥。坦白講,我地無想過要食得耐,只是見人多,食物質素應該吾錯,但真心覺得無邊一樣做得出色,甚至比舊舖更差,應該都不會再有下次!