2018-06-16 4695 views
我有個嘴刁嘅僞情人BB,你要佢讚好味嘅嘢食真係有啲難度所以佢生日我都係唔敢發板,由得比佢揀🤣佢話好耐都冇試過high tea,記起香格里拉幾好味,所以就揀咗呢度😁不過可惜當日我哋去到,就冇咗最傳統個隻下午茶,得節日限定下午茶,同埋無花果櫻桃下午茶,想食無花果但又唔想食櫻桃,所以我哋決定都係揀節日限定算了🙊其實偽情人鍾意呢度個scone ,我食完都覺得幾好好鬆脆,但情人BB話好似冇以前咁好食,差咗少少另外啲餡點D款式都唔錯,我只係略嫌個法包好似唔太新鮮,硬得滯甜點都好多,不過就中規中矩咁其實呢度環境都係重點😁我哋坐窗口位望住啲風景談下心傾吓計好寫意,不過佢有時間限制,雖然佢冇吹我哋走,但感覺係有啲威迫感😅後話:酒店嘅服務果然係非常好,每一位侍應都係好有禮貌笑容和凱可親🙂👍🏻
我有個嘴刁嘅僞情人BB,你要佢讚好味嘅嘢食真係有啲難度

所以佢生日我都係唔敢發板,由得比佢揀🤣

甜點都好多,不過就中規中矩
咁其實呢度環境都係重點😁

2018-06-03
$300 (Tea)