2019-10-01 413 views
今晚因為冇訂位walk in,咁好彩有最後一張枱,因為我地後面有對情侶慢一步都冇位了。本來一直感覺良好的,店員服務態度亦幾好的,點知因為我少去依類cafe,所以多口問一句有冇限時,當時店員odd左一下,然後話過一般大約1.5hrs,如果後面冇人可以繼續。跟住隔一陣,又有對情侶入黎,當然冇位啦,然後我聽住店員幫佢地訂位,然後如我所料,行黎講話「佢地睇漏左booking,話原來8點有人book左,所以8點要交枱」。其實我地都ok的,因為我們真的只是食飯,不會坐太耐。但咁樣去呃作為客人既我們,即使明白做生意,也感覺不良好。由於第一次去,而食物不差亦不算出色,價錢頗貴,CP值低,應該不會再去及不會推薦的。