不如收埋個迴轉啦…… Raye KLevel 22012-08-0718 views Follow LEE 次係出世以黎第一次入左壽司店唔想食壽司, 迴轉上D壽司新鮮程度令人流汗: :( D 三文魚咁紅o既……又無乜白色紋…… :( 條蟹柳睇落去好似膠咁啵…… 仲要來來去去都係o個幾碟…… 我竟然想唔食就走返出去…… 不過點都要試食食o既,之後係 MENU 叫左兩碟壽司:醬三文魚灸芝燒三文魚估唔到又幾好食喎~ 完全唔係迴轉上D 壽司黎o既, 我望下隔離左右,個個都係落單叫, 我懷疑迴轉上d 壽司究竟有無人食o既呢? 唔通純粹做樣? 哎也,簡直影響食慾…… 至於價錢,唔係平,都合理啦。兩碟加一:$3x 建議大家食o既話唔駛坐迴轉位!落單好過!The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare不如收埋個迴轉啦…… 純寿司 https://s.openrice.com/QrKT0qbOY00Report Post Ratings4Taste3Decor4Service3Hygiene3ValueRecommended Dishes醬三文魚灸芝燒三文魚Date of Visit2012-08-02Dining MethodDine InSpending Per Head$20 (Dinner)