2021-04-19 1302 views
本身鍾意食叉燒,見佢名叫叉燒大王入去試下。其實都心裏有數,通常依d名收得你50蚊一個叉飯,叫做保證唔會全部都係又鞋又乾既叉燒。碟飯上台,正常size既叉燒7舊,食落都淋既,但唔係全淋。份量多d會覺得型d。叫得大王就比d霸氣啦😂比起有燒味部既茶餐廳無咩特別之處。叫做試過囉,適逢好想食叉燒寧願斬50蚊幫呀媽加餸😂又或者撞岩你果區有d質素保證既燒味,食果d好過。另外凍奶茶無咩茶味。食個lunch50蚊可能你覺得我多要求🤣🤣。但我真係食過好多50蚊高質叉飯,可能佢唔叫大王我都未必打依篇野😂其實打依篇主要原因係飯食飯碟。我叫叉飯,但碟邊有d黃色油,又有d大大滴水珠。感覺好似人地食完碟雞飯,求其過一過水抹一野再裝個叉飯。🙂🙃
本身鍾意食叉燒,見佢名叫叉燒大王入去試下。
另外凍奶茶無咩茶味。

招牌叉燒飯
2021-04-19
$53 (Lunch)