不可理喻態度惡劣 JessyJessyJessyLevel 12025-04-26104 views Follow 非常過分,12:30喺度買咗盒鹹魚雞粒炒飯淋雨返到屋企打開竟然係一盒白飯!即刻打過去,點知個收銀態度極差係咁話廚房冇睇單對唔住囉,首先佢自己冇檢查佢嘅工作態度已經有問題同佢講返退錢,佢話淨係可以現金叫我自己返去親身攞同佢講而家咁夜攞唔切佢就大聲夾惡咁話,咁你而家想點呀?建議大家以後唔好再去呢啲態度又差做嘢又唔掂嘅餐廳。1夜晚12:30剛放學由地鐵站專登行去買晚飯回家,買咗盒鹹魚雞粒炒飯,點知一打開係一盒白飯,即刻打電話返去餐廳講返比餐廳知,聽電話的收銀話因為廚房冇睇單,就咁攞咗盒白飯出嚟,樓面又無睇清楚,對唔住囉!叫我落去俾返錢我,我唔係住附近來回都要花好多時間當時已經1點,我問佢可唔可以用電子支付方式過返數俾我?收銀話唔可以咁樣做,只可以我落去俾返現金。我話而家搭的士過嚟都唔止$57啦。原本只係諗住打去講返件事但收銀態度惡劣,大聲夾惡,一味重複咁你仲想點?態度極差。$57The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share不可理喻態度惡劣 潮豐打冷 https://s.openrice.com/QrKT0xiTR00Report 西之的 簡直就汙糟邋遢2025-08-15 Reply Post Ratings1Taste1Decor1Service1Hygiene1ValueDate of Visit2025-04-26Dining MethodTakeAway