2023-10-25 79 views
馬鞍山終於有一間泰國嘢係我會想同大家分享❤️ 因為餐廳雖然係泰菜為主,但都有fusion啲西式野,令食物更多變化之外都有好多選擇🥳係暫時我食過比較特別嘅泰國菜🇹🇭今日除咗嗌咗啲,平時都會喺泰國餐廳食到嘅嘢之外,另外都試咗兩款比較新色小小嘅fusion泰菜🦐泰式沙爹串燒(雞&豬)💰$70*6串冬陰功鮮蝦忌廉意粉💰$118鮮柚子蝦球沙律💰$78個沙律未食望落已經食慾大增🥗因為佢有各款唔同色彩,而沙律都食得出好新鮮💦而我最期待既冬陰功鮮蝦忌廉意粉都好特別🍝食落食材既搭配上大家都好和諧😍而成個意粉並唔會好辣,只係微微既冬陰功味,小朋友都食到🧒🏻泰式沙爹串燒方面我揀左雞肉串同豬肉串🍗2款都正常發揮,唔會燒到好乾👍🏼

泰式沙爹串燒(雞&豬)💰$70*6串
冬陰功鮮蝦忌廉意粉💰$118