2019-10-24 40 views
我真係無諗過閒日出黎食飯竟然都仲要等位😂人就係犯賤 行過幾間鋪都得小貓2/3個 寧舍呢間串燒排到排出黎 都係要等😇好彩排左20分鐘就有位😆都唔算好耐😝入到去見到每枱都有一碟燒茄子🍆成隻手臂咁長好吸引,可惜我對茄子敏感😭無緣。啲嘢食上得好快,先來一個燒雞泡魚干,味淋呢款特別好味,冇得輸。跟住梗係唔少得就係叫海鮮啦,海鮮係時價,今日新鮮聖子同活鮑魚都$40/隻,但係佢推介係芝士蒜蓉燒生蠔,呢個係一定要食,好大隻好鮮甜!串燒一定會叫孜然羊肉同厚切牛舌👅好有火喉,講真串燒一定要火燒先正,熱氣都抵!燒厚切鰻魚都係我最愛,肉質彈牙,如果切再大件D我會更加滿足🤤本來驚唔夠飽 再叫多左個飯團,食飯焦😝但其實都好鬼飽🤣我建議大家黎之前一定要Book位,如果唔係可能有排排🤣
我真係無諗過閒日出黎食飯竟然都仲要等位😂

本來驚唔夠飽 再叫多左個飯團,食飯焦😝但其實都好鬼飽🤣

我建議大家黎之前一定要Book位,如果唔係可能有排排🤣