2017-09-19 357 views
呢間想食好耐,但次次都話好多人好少位而令人卻步,今日同友人話早少少去等,希望試一試佢。去到的確已經有起碼10個人等緊,要齊人先入得,所以我都要快快腳去會合友人。坐低前會叫你落order先,咁坐低就好快有得食,多人食有咁的安排都唔錯,你又快時我又唔駛等咁耐。 據聞7小時豬軟骨係必食,所以試一試。午餐餐牌唔見有豬軟骨拉面,只係見到定食同烏冬,唔通我睇錯? anyway飯都要試有兩大件豬軟骨,好淋好好味,拌飯食一流(雖然我都係好想食拉面), 大大碟我食得晒,因為真係好好味友人叫左野菜咖喱牛肋骨定食,好多瓜菜,好健康,咖哩都係日式唔辣的,相對豬軟骨無咁濃味,都好食。兩碟的價錢$64 & $65, 無加一,算係幾抵食。下次真係要黎食拉面
7小時豬軟骨定食

據聞7小時豬軟骨係必食,所以試一試。

野菜咖喱牛肋飯

兩碟的價錢$64 & $65, 無加一,算係幾抵食。
下次真係要黎食拉面
7小時豬軟骨定食