2017-12-16 441 views
去諾士佛台食嘢,飲嘢,都知道食物嘅質量吾會係重點,反而係主打氣氛,不過今次整體服務真係差左少少,不吐不快。一行十人黎到,舉手舉到手軟都冇侍應黎落單,見到人手嚴重不足,侍應對餐牌嘅熟悉程度,幾時happy hour都唔清楚,最過分嘅係,叫左接近一個鐘頭,都仍然未上菜,點解會咁嘅呢?真係等到咩氣氛都冇晒。另外牛扒叫了medium rare , 不過上碟的時候已經係全熟,太憤怒,直接叫侍應更換,我也是首次這樣做。飲品方面,不太差,但餐廳音樂太大聲,嚴重影響談天,如果較細聲一點就好,兩位結他手主動走來唱歌,搞氣氛,這個環節不錯。

2017-12-15
Type of Meal