未試過去飲茶,飲到咁嬲!如果你想俾錢買難受,咁你就去上環嘅利寶閣飲茶啦!!侍應服務態度極差,落單後,要大半個鐘先至上點心,心平氣和叫待應跟進,佢只會表面應你,實質完全唔當一回事!佢甚至會同你講,爐就係得咁多㗎啦,人又得咁咁多,你等下啦。埋單仲嬲!叫買單,待應唔係當睇你唔到,就係應左你之後冇左件事。 叫個埋單, 10分鐘之後先至睇到張單,三催四請都算。跟埋佢去俾錢啦,竟然仲俾個收銀鬧,叫你唔好企喺佢前面阻住佢做嘢,叫你返番埋位慢慢等。其真我已經等左好耐,等到茶都凍埋,你查又唔加俾我,但係茶錢又識收,想點?如果一個集團,覺得前線嘅員工,咁樣同同事講嘢,咁樣嘅態度都係冇問題嘅話,咁我都冇咩好講

2020-01-10
Type of Meal