2022-02-15 802 views
🔙回頭率:10/10🌈性價比:9.5/10🐻‍❄️ 希望出咗呢個post,下次再去食個陣,吾會需要排隊啦🤣本身想私有化呢間,不過又真係好想開心share!希望大家多多支持 #非牟利機構 。呢間餐廳係幫助有學習障礙人士融入社會,用心感受一下既時候,佢地甚至比其他餐廳更有禮貌☺️💯*・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:*・・*:.。..。.:*・———————————————🍴: 煙三文魚比高包 $50Smoked Salmon Bagel😋呢個係小編覺得呢間最好食既其中之一。外脆內軟,吾會太硬。配埋煙三文魚的確咸度剛好。🈵 9 /10🍴: 雞肉牛油果墨西哥卷 $ 40Avocado Chicken Wrap😋呢個墨西哥卷比較適合淡口味嘅人,因為雞肉偏淡無咸味,配埋牛油果,大大增強飽腹感。如果食量比較細又想配埋嘢飲嘅朋友,其實仲可以叫半份,都只係$20!🈵 7.5 /10🍴: 火腿芝士牛角包 $ 33Ham & Cheese Croissant 😋牛角包完全唔脆,小編去食嘅時候,牛角包只係微暖,不過勝在包夠大份。🈵 6 /10🍴: 70%Dark Chocolate比

🔙回頭率:10/10

🈵 7.5 /10

🍴: 火腿芝士牛角包 $ 33
Ham & Cheese Croissant
🈵 6 /10

🍴: 70%Dark Chocolate比利時黑朱古力 $ 44
(跟餐大杯+$30小杯就+$25)
😋超濃郁嘅朱古力飲品,飲得出應該係用可可去沖而唔係普通粉狀,或者朱古力醬沖出嚟。小編覺得凍飲熱飲一樣出色。
🈵 8/10

🍴: Mocha 朱古力咖啡 $ 44
(跟餐大杯+$30小杯就+$25)
😋 朱古力味略微,反正奶味重左。不過咖啡濃度適中
🈵 7/10

🍴: Pink Chocolate 天然粉紅可可 $ 46
(跟餐大杯+$30小杯就+$25)
😋 絕對吾係Barbie pink既伏,吾會有粉紅藥水味。感覺好似係吾會over sweet既白朱古力咁,粉紅色的確俘虜左小編既心。
🈵 7/10

🍽: The Nest Coffee Shop (尖沙咀)
📍尖沙咀彌敦道138號聖安德烈堂地下

#hkfoodie #hkcafe #hkfoodblogger #hkfood #foodie #foodiehk #jordan #美食 #香港好去處 #香港美食 #香港加油 #佐敦美食 #佐敦 #異國料理 #異國風情 #印度 #印度菜 #印尼 #異國美食 #npo #非牟利機構 #支持非牟利機構 #非牟利房社企 #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe #尖沙咀好去處 #尖沙咀餐廳 #尖沙咀甜品
2022-02-08
$80 (Lunch)