最近留意到佐敦呢間鐵板燒加火鍋半自助放題promotion, 每枱有極盛龍蝦🦞鮑魚帶子海鮮拼盤盛合之外, 仲可以另一邊箱任點任食火鍋!作為食肉獸既你, 仲可以任飲原漿嘉士伯, 咁既價錢, 今次仲唔攬住個肚腩走?一坐底職員就會好快為你送上海鮮盛合, 全程QR Code任點任食火鍋配料。海鮮拼盤有龍蝦帶子聖子鮑魚大蝦等等, 職員建議海鮮比較適合鐵板燒。龍蝦夠大隻又鮮甜仲有膏喎😍😍火鍋配料食材都唔錯, 牛肉款式多, 仲有其他任食火鍋比較少見到嘅百花釀冬菇、鬼馬釀油條、牛舌、蒲台島牛拼盤、小籠包、特長蟹棒等等,絕對係火鍋CP之選。甜品方面較為有驚喜既就是有樽裝雪燕任食!! 好岩我養顏!! 唯一需要改善既就係抽氣麻麻, 食完油煙味比較重。-●驚喜菜式: 海鮮拼盤、鬼馬油條、樽裝雪燕-●綜合評分: 1. 湯底: ★★★★☆ 2.食材: ★★★★★ 3. 環境: ★★★☆☆ 4. 價錢: ★★★★☆

●驚喜菜式: 海鮮拼盤、鬼馬油條、樽裝雪燕
●綜合評分:
1. 湯底: ★★★★☆