2023-09-11 36 views
一直以為佢只係一間好有情調嘅酒吧,但原來佢嘅食物質素都好出色。我今日揀咗幾款菜式,包括意式蒜香牛油汁配藍青口同蜆、炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬,自選小食拼盤,我就揀咗芝士條,雞翼,魷魚鬚同埋炸魚柳。首先,我要話下意式蒜香牛油汁配藍青口同蜆。呢個菜真係驚喜!牛油汁入面嘅蒜香味好濃郁,同新鮮嘅藍青口同蜆一齊食真係一絕。佢哋嘅味道好鮮甜又無沙,個汁又好好,唔會得死咸。然後就係炭燒牛柳配黑松露蘑菇醬。呢個菜嘅牛柳炭燒得好啱啱好,肉質鮮嫩多汁,表面炭燒嘅香氣好香。再配埋黑松露蘑菇醬,真係加分無限。黑松露蘑菇醬嘅濃郁香味同牛柳嘅口感結合得好完美,真係停唔到口。最後就係自選小食拼盤啦,有芝士條有雞翼,魷魚鬚同埋炸魚柳。呢個拼盤真係好多選擇,每一款都炸得金黃酥脆。魷魚鬚同炸魚柳特別好食,肉質鮮嫩,再配上特製嘅蘸醬,真係好好味。呢個拼盤係同朋友一齊分享嘅好選擇。呢間嘅食物質素真係出色。無論係環境定係味道,都令我對呢間酒吧改觀。我會推薦比啲姊姊妹妹黎試^_^

意式蒜香牛油汁配青口及蜆
自選拼盤