2018-01-20 682 views
開左一段時間都好想試 同同事早幾日食lunch就話不如試下呢間啦!一行三人 其中一個人個餐等左九個字都仲未到,我自己個餐都食完啦,再問個侍應佢先話漏左落單(三個人一齊落單 都可以漏單 間鋪唔係好大 當日客人亦都唔係好多😑)個牛舌偏乾 味道ok 不過味道始終同日本無得比 鋪頭入面有日本人做侍應開頭我仲有點期待😔然後侍應主動:「唔好意思阿漏單我地送返個小食比你丫」咁我地揀左吉列炸牛脷 然後碟野一黎到 我同同事對望忍笑有無人可以話比我聽呢幾舊咩黎!?完全無用filter 實物真係咁黑 仲要好硬 我地一人食左一舊就食唔到落去....... 唉 如果無心整既不如你唔好整算啦。最後每人around 90蚊,咁既質素好唔抵,已經好耐無打食評☹️食完呢間真係忍唔住😂一試難忘😎

吉列炸牛脷

2018-01-17
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)