2016-10-15 284 views
雖然之前評分係偏向鬆既 不過今次呢個真係連普通都比唔落首先我點左個牛肋肉紅米set dinner 佢好快就到左 可惜一食落口 面果浸肉係涼架 然後下面既肉係暖 一入口就勁失望 點解會唔係熱架?暖暖地既肉跟住就由入口果種失落感繼續擴散 肉質比較鞋 味同我想像既味道完全唔同 冇咩味 加上個飯特別巨 平時都惜食開 但愈食愈冇胃口 真係清唔到食到一半放棄不過呢度既服務係幾好 工作人員好有禮貌 環境亦舒適 坐左個半鐘定兩個鐘都唔會趕 不過場內都係小貓幾桌 人丁唔旺 對比起隔離既爭鮮人流川流不息 呢度就強烈反差 聽聞呢度出名既係甜品 不過我地果晚就冇試到 我地3個女仔每人一個set dinner總共食左200幾 食物既質素真心同個價錢 唔太balance不過當係談心聚腳既地方 係唔錯既
雖然之前評分係偏向鬆既 不過今次呢個真係連普通都比唔落

食到一半放棄

不過當係談心聚腳既地方 係唔錯既
牛肋肉紅米飯(set)
是日餐湯
洛神花茶