2020-03-23 770 views
其實食物就5差嘅,都係衰服務喇。講咗食物先喇,勝在夠熱,真係即整,但係我fd話佢啲野食無乜味,咖啡又淡。咁呢啲個人口味喇,我就ok嘅。重點嚟喇。。。。。咁一坐低就order喇,外籍侍應阿姐(下簡稱賓姐,我估)態度已經吾耐煩,吾知佢煩乜,得2,3枱人,肯定吾係忙到攰喇。佢個Tea set加20蚊有埋甜品,我地order嗰陣一次過講埋,正常中西餐都係你食晒個main course先上甜品架喇,個賓姐吾知玩乜,drink都未嚟就叫人隊碟甜品上嚟。我梗係O晒咀喇,跟住咪搵另外一個賓哥哥,叫佢等我地食完main先攞返碟cake比我地,賓哥哥就好有禮貌,say晒sorry話吾知我地未食main,轉頭先上返甜品。咁其實好少事,我都無表現到好不滿嘅。上main喇,賓姐又落錯我個order,英文7同8(餐牌上tea set編號)都聽錯,我話我要7號,吾係8號,佢仲返去攞張menu喺度眼望望,又頭擰擰咁,動作多多,比我感覺佢覺得我麻煩。到最後都係賓哥哥serve到尾,我亦都好開心賓姐無再行過嚟。
其實食物就5差嘅,都係衰服務喇。
咁呢啲個人口味喇,我就ok嘅。

咁其實好少事,我都無表現到好不滿嘅。