heather_zero
Level 4
2021-12-26
2K views
Follow
好耐都無食過放題, 今次一次過食晒放題加打邊爐加燒肉任食, 一早book左呢一間, 仲要食5點場諗住少D人, 點知多人到差D lobby都企唔到, 大家都係book左, 睇黎呢度真係好搶手。
呢度採取全自助模式, 櫃檯比左張刺身貼紙我地, 一送左我地埋位侍應就主力收碟, 令到我地張台幾時都有位放野食, 呢個真係任食最重要, 仲要全場咁多人佢地都可以好快睇到邊度要收拾, 服務做得好到位。

一開始刺身好多人, 我地主力去拎左燒肉同小食先, 燒肉材料係走廊位, 略嫌迫左小小唔太方便, 但係選擇好多, 淨係肉都有十幾二十種, 同埋食落去食得出無用好多梳打粉去拿鬆d肉, 同埋睇顏色唔係果d雪左千年既貨, 呢一part 都幾滿意。另外蔬菜方便都好多選擇, 可以燒同打邊爐都得。
另外燒肉盤用左牛油紙放底, 少D油煙之餘換紙又簡單過換盤, 所以燒肉都幾方便。

小食方面又有沙律吧, 又有熟食區中式區, 又有炸物區, 最驚喜既有灌湯餃同日式福袋, 呢D款式一個一杯, 好嘥位, 自助餐既item係放題出現, 係凍左小小, 熱辣辣更好食。

食食下去拎野飲, 好多款, 另外仲要有個花茶位, 介紹有咩功效可以點配搭, 好新奇有趣。
打邊爐係細鍋慳D位, 都有D湯底揀。
甜品都有2個大櫃咁多既款式揀。
Like
Ratings