2018-07-06 3405 views
今日同呀媽去食好西 帶左去黎呢間 又有得食放題 又有得打邊爐既八幡屋涮涮屋 一次過滿足佢2個願望 記得去之前訂座 會送小食架 我地選擇左生蠔 佢幫我地起埋殼 仲整埋醬汁 而且好新鮮 每人得一個有d吾夠喉我地系食特選進口牛肉再加每人$30既二層海鮮塔 海鮮塔入面有蠔、峴、聖子、田螺等等既貝殼類既食物 蒸大概10mins就有得食 佢會有個計時器計住 本身我地都吾知 我地要問先知 因為冇人同我地講過 講反d海鮮 真系好鮮 完全冇「悔」而且都清楚得幾乾淨 入面完全冇沙之後就叫左d放題既食物當然吾少得刺生、燒物、炸物刺生不錯 三文魚系我中意既厚切 鮑片好鮮甜 不過d蝦就細隻左d 我地都比較少食放題既食物 所以再食其他 我地叫左進口牛肉 豬肉片... 呢2款最值得推介 平常出面食既肉都會肥多過瘦 先會有少少咬口 如果吾系好難吞 但系呢個肉竟然出乎地好味 吾知系因爲佢切得薄定系d肉質本身就令 竟然好好食 食完呢個又冇甘肥 又吾洗甘麻煩甘要吞d肥肉出黎 好正 真系冇得頂 之後出面仲有d自助吧食到幾多就拎幾多 吾好浪費喔 出面主要系多蔬菜類既 整體黎講 食物味道一流 又近mtr 下次都會再黎再戰🤣🤣

之後就叫左d放題既食物
當然吾少得刺生、燒物、炸物

之後出面仲有d自助吧
食到幾多就拎幾多 吾好浪費喔 出面主要系多蔬菜類既