KwanHoFung
一定要黎試下, 套餐好有驚喜
KwanHoFung
Level 2
2018-10-19
Follow
見到上網有人推薦呢間既套餐, 平時行開沙田都唔覺佢既存在, 原來係屈左入去先揾到

星期五晚去到等左一陣都有位, 唔算好耐. 等位期間都決定好揀d 咩

488蚊既套餐夠豐富, 可以試到好多野, 感覺良好.

由佢開始既沙律, 到結尾既疏乎利, 落食既感覺都好好, 成餐整體高分, 以套餐黎計都幾難得

不過2人台空間唔算大, 上菜都有少少逼, 尚可接受

總結一下, 佢既湯係好有驚喜, 超越平時飲開既味道, 前菜豐富, 比到開胃既feel, 主菜都算有水準, pizza 就見人見致, 飲品都贏於一般只有凍檸茶既地方. 呢間值得再encore
一凍一熱, 將疏乎利夾埋雪呢拿雪糕放入口, 唔錯. 生果普通, 疏乎利好軟熟, 抹茶味唔算上品
批身係淋既包, 同一般pizza 唔同, 岩唔岩口味就比較個人, 我就覺得幾特別幾夾. 牛油果一貫既味道, 配三文魚幾好, 但配料都比較少, 唔能夠每啖都咁滋味, 另外羅勒醬外觀同味道都唔得, 扣左分. 芝士批都唔算好有驚喜, 但水準收貨
牛肝菌汁夠濃夠撈意粉,撈埋微辣既醬令味道更特別. 扁意粉偏向硬身, 連汁食落每啖都覺得飽滿. 但芝士味唔突出
再一次, 飲磨菇湯有磨菇味, 兩碗湯都非常出色, 加好多分. 有大量磨菇蓉, 好香口
薯角飽滿有薯味, 炸出黎感覺唔太油, 無overcook. 香腸外脆內軟, 入面既肥豬肉令佢更香口, 不過都更肥
估佢唔到, 果味幫佢加到分, 不過注意沖茶包係熱飲
估佢唔到, 果味幫佢加到分, 不過注意沖茶包係熱飲
就咁聞都聞到果香, 飲落好順, 最後仲有幾款水果可以食
就咁聞都聞到果香, 飲落好順, 最後仲有幾款水果可以食
飲洋葱湯有洋葱味, 洋葱份量都極多. 同平時飲到既味道都好大分別, 夠足料. 塊包係浸淋哂既, 但充滿住洋葱味都幾正
偏咸, 塊數唔少, 比較好既做法係撈埋沙律菜食中和返
偏咸, 塊數唔少, 比較好既做法係撈埋沙律菜食中和返
感覺幾特別, 雞柳橙肉蘿蔔絲撈埋一齊凍食都幾夾, 不過未算好高質
雖然煙三文魚得3塊少左d, 但食落微煙既味道令佢更吸引. 沙律菜既份量都好多, 配醋即刻開哂胃
Like
Ratings