2021-06-13 465 views
話說經過太子唔知食咩好, 所以就喺openrice揾太子站附近食肆. 見到呢間幾多好評, 加上我本身好鍾意食腸粉所以就諗住試吓.-總結係佢啲腸對比一般嗰啲個餡嘅量更加多同更加有味, 腸粉個皮煙煙韌韌唔似有啲一夾就散, 蘿蔔糕透透地明, 蘿蔔嘅比例無得輸, 唯獨係我本身麻麻哋胡椒, 如果佢胡椒味可以少啲啲就好, 不過問題不大只是個人取向. 我叫咗三樣嘢加埋啱啱好夠一餐份量. 佢呢間價錢還可接受, 啲嘢又好食我下次再經過一定會再幫襯🤤❤️-唯一可以改善嘅係我覺得佢外賣用嘅發泡膠盒可以轉下包裝因為感覺發泡膠好唔環保, 我叫咗兩款腸粉下次諗住叫佢擺埋一齊因為個盒好似夠位. 😌👌🏻
蜜汁叉燒拉腸
招牌第一拉腸
第一蘿蔔糕
2021-06-12
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
蜜汁叉燒拉腸
招牌第一拉腸