2015-10-20 2181 views
好耐無黎過WIRED CAFÉ了, 開始掛念佢地出名既PANCAKE, 所以今日收工就來食飯!原來晚8點前係HAPPY HOUR, COCKTAIL買一送一, $3X就有, 堅抵~ 我地叫左呢個夏日限定, 有MELON味的COCKTAIL. 不錯呢~唔太SWEET, 可惜係酒好少, 似飲冰水多D!MAIN COURSE就點左個CARBONARA意粉, 味道不錯, 中中等等, 好STANDARD咁LOR.之後再食番個吞拿魚沙拉飯, 飯係壽司飯, 混埋沙拉食係出奇的夾, 成個COMBINATION都好正! 食到我地LAM LAM利!最後唔少得叫番個APPLE CINNAMON PANCAKE!~ 下次要早D叫先得, 等左20分鍾, 浪費左我地一D行街時間~ PANCAKE一如以往咁好食, 熱呼呼~~ APPLE味道夾PANCAKE係最正的!
APPLE CINNAMON PANCAKE
2015-10-07