喺香港,一年四季都打邊爐係一件好正常嘅事,無論係夏天熱有30幾度,打邊爐嘅店依然都會係有好多人排隊等食🤤🤤喺夏日炎炎之下,我就同朋友一齊去到佐敦嘅大窩口火鍋海鮮店度打邊爐,印象第一次食係中學畢業嘅時候,其實呢間嘢都好耐歷史啦,中間都轉左幾手,對上一次去大窩口食飯已經係幾年前嘅事啦,而今次再去食,依然都係平靚正, $300都唔使,就任飲任食👍🏻有多款肉類、丸類、蔬菜、豆製品、麵食等等等等,任君選擇🤤😋重點係佢哋嘅手切肥牛都唔係劣質嘅牛肉🥩🥩,想叫幾多盤都得,不過溫馨提示唔好浪費嘢食啊,叫幾多就食幾多😊肥牛、滑牛肉魚皮響鈴墨魚滑、蝦滑土魷豬頸肉魚片牛柏葉滑豆腐仲好多好多野食🤩🤩🤩🤩

肥牛、滑牛肉
炸魚皮