以前成日都會嚟百樂中心食飯,上面總係有好多唔同嘅餐廳,果次係隔離食甜品見到呢度有間川菜,上網睇左下評價都ok今次就決定同屋企人試下。佢個價錢牌好有趣,係套餐形式每位$360,視乎你人數決定你可以有幾多涼菜同熱菜。我同爸爸食兩個人就可以選擇兩款涼菜加三款熱菜。———————————————🌟招牌四川涼麵呢個涼麵果然係招牌菜式,成個調味都做得好好,聞落有少少麻香同酸香果種感覺,但食落會係辣辣地又帶少少甜嘅味,佢個麵熟成度係做得最好,咬口係最佳狀態,係其中一項大推嘅涼菜。.🌟夫妻肺片夫妻肺片個擺盤幾好,辣度同麻香都足夠,但味道略嫌偏咸,連同其他餸/飯食會好啲。.🌟泡椒膳片泡椒用油炒過好香,成個菜式除咗泡椒外用咗好多唔同嘅配菜炒例如西芹、蒜頭、薑片等炒得好香。膳片都算滑身,入口都好香。.🌟酸菜魚湯底唔算辣,酸同咸嘅比例會偏酸少少。好特別嘅地方係佢唔似出面用魚片,反而係用魚柳或者叫做魚塊去做,食落都係好滑身。整體份量都幾多,食極都有咁,入面仲有粉絲可以食。.🌟干煸四季豆呢個菜式調味好唔錯,佢係有少少肉香又帶有甜味,唔會太油又唔會話好濃味,可以中和返成餐飯嘅味道。.🔸整體評價🔸套餐形式都幾特別,而

———————————————
🌟招牌四川涼麵
🌟夫妻肺片
🌟泡椒膳片
🌟酸菜魚
🌟干煸四季豆
🔸整體評價🔸
套餐形式都幾特別,而且餐廳可以選擇嘅菜式有好多,如果大家想食川菜都可妨可以試一試。