【油尖旺區】【馬辣台式鴛鴦火鍋】平時同朋友出街食飯,揀嘢食永遠都好困難,尤其同我呢種要求多多嘅 foodie。因為我有時除咗味道、服務同地點之外,仲會搵吓有咩優惠係令到餐飯抵食嘅。今次我就留意到 Storellet 呢個 app 喺馬辣有個會員優惠,即刻試用先。同兩位北海道之友去到就試佢哋嘅「任飲任食台式火鍋」,要咗鴛鴦鍋底,揀「胡椒豬肚鍋」同「藥膳豬骨鍋」,兩者都各有特色,食落好夠味,同啲火鍋料都好夾。講就講係任食三小時,不過同無限時都分別不大,好夠時間食。除咗豬牛羊任叫,海鮮類都幾多,海生蝦、脆肉鯇魚腩、脆肉鯇魚片都係我覺得唔錯嘅選擇,而自助區都有墨魚仔、蠔、帆立貝可以任夾,適合唔同目標顧客。而甜品就有凍櫃嘅選擇同埋手工甜品,個牛油麵包布甸幾好食。每位 $208 嘅價錢,以呢個食物同服務質素、飲食選擇、地理位置方面都係上乘嘅,好值得試。而家透過 Storellet 成為會員之後,仲可以得到一張 coupon,喺 14/12 - 13/1 四點半後入座嘅話就每位減 $20,再抵咗啲添呀。。。(地址:旺角彌敦道601號創興廣場14樓)@storellet@spicyhorsehotpo

(地址:旺角彌敦道601號創興廣場14樓)

@storellet
@spicyhorsehotpot

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #旺角 #旺角東 #油麻地 #馬辣台式鴛鴦火鍋 #馬辣 #任飲任食台式火鍋 #storellet #晚市優惠 #旺角火鍋 #旺角打邊爐 #1am1231 #1ambackup
2023-12-07
Dining Offer