基本上每次想食健康少少或者食沙律都會諗起呢間PokeWorld,好食又多選擇😋。我幾乎每次都會叫半沙律半壽司飯底,主食真係一定要叫佢嘅三文魚,新鮮又好食。鍾意食蔬菜嘅我偶然仲會加西蘭花同炸南瓜,然後加魚生豉油同柚子沙律汁,食落少少酸酸甜甜,令成個沙律碗味道都昇華。其後會再叫多少少配菜好似多、車厘茄、粟米等等,最後就再加面層嘅配料。睇返相您就會發現成個沙律份量都唔少,不過要注意繁忙上嚟真繁要等耐少少,始終每一份都係人手細心執齊每一個材料,但成果絕對係值得等待架😝一般個價錢Range我都叫到$80-$95左右,如果想食平啲都有雞胸同鴨胸簡,有部份套餐都係6十幾左右。如果大家附近返工仲可以蓄佢嘅印花卡,夠4個就已可以免費送配料喇❤️