2024-02-28 215 views
星期一Blue Monday, 梗係要食好啲為自己打氣🤭約左朋友食一人任飲任食火鍋,盡情放肆下🤣🤣有六款餐,今次就揀左精選牛肩胛。一嚟到除左馬上落單叫肉食外,一定唔好錯過出邊蔬菜區同小食區。我次次食親都覺得佢啲蔬菜好新鮮、款式又多👍仲有啲肉丸、獅子狗任食。冷盆區亦都有沙律、壽司、泡菜食完飯一定唔可以錯過嘅甜品區,除咗有蛋糕泡芙等,呢度仲有雪糕、爆谷🍿同雞蛋仔㗎,未打邊爐前已經食咗兩杯爆谷同雞蛋仔😂😂除咗食物之外,呢度飲品仲好豐富,正呀👍今次叫咗蟲草花雞白湯,湯底滋潤及清香雞湯味。打邊爐當然唔少得壽喜燒湯底啦,百搭湯底整咩都好食。呢度仲有另一個驚喜,就係響鈴啦,碌兩秒食落去脆卜卜家!牛魔當然重點係牛肉啦,佢個牛肩胛嫩滑,食落去好有牛肉味👍另外都仲有豚肉同羊肉,岩曬食肉控🤣整體嚟講職員太多優先,會主動加湯同收碟👍環境亦都好舒服☺️

有六款餐,今次就揀左精選牛肩胛。

冷盆區亦都有沙律、壽司、泡菜

除咗食物之外,呢度飲品仲好豐富,正呀👍

整體嚟講職員太多優先,會主動加湯同收碟👍環境亦都好舒服☺️